Επίσημη εκδήλωση για τη συνεργασία HUAWEI και PCT

Η Nostus Communications & Events ανέλαβε τη διοργάνωση της επίσημης εκδήλωσης για την έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας του κέντρου διανομής της Huawei Technologies Α.Ε. στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, μετά από διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο κινεζικός κολοσσός στην Ελλάδα.

Η συνεργασία περιελάμβανε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και Γραφείου Τύπου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, η Αυτού Εξοχότης κ. Du Qiwen, Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, ο Captain Fu Cheng Qiu, Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Container Terminal και ο κ. Jeffrey Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies Α.Ε. κερδίζοντας εκτεταμένη δημοσιότητα.

Η Έλενα Στάμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Nostus Communications & Events, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η εταιρία Huawei ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών επέλεξε για ακόμα μία φορά να εμπιστευθεί τον επαγγελματισμό και την εμπειρία της Nostus για αυτήν την υψηλού επιπέδου εκδήλωση. Η επιτυχία της εκδήλωσης έρχεται ως αποτέλεσμα της άψογα εναρμονισμένης συνεργασίας μεταξύ των στελεχών των δύο εταιριών μας».

Photo_1

Photo_2

Photo_3

Photo_4