Ενημέρωση Τύπου της Κοινοπραξίας FPAM και Shenzhen Airport Group

Η Nostus Communications & Events ανέλαβε τη διοργάνωση της Ενημέρωσης Τύπου της Κοινοπραξίας Friedmann Pacific Asset Management και Shenzhen Airport Group στην Αθήνα, για την εκδήλωση του επενδυτικού της ενδιαφέροντος για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Την κοινοπραξία εκπροσώπησε ο κ. Eric Cheng, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FPAM, ο οποίος και εξέφρασε το θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον της κοινοπραξίας για τη συμμετοχή της στον επικείμενο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η κα Έλενα Στάμου δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η κοινοπραξία  Friedmann Pacific Asset Management και Shenzhen Airport Group, επέλεξε να εμπιστευθεί την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της Nostus για αυτήν την τόσο σημαντική ανακοίνωση. Η συνεργασία μας με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας ήταν άψογη και τα αποτελέσματα των ενεργειών μας ικανοποίησαν πλήρως τον πελάτη μας».

Το Shenzhen Airport (Group) Co είναι ένα κορυφαίο διεθνές αεροδρόμιο της Κίνας ενώ ο όμιλος FPAM είναι ένας ηγετικός πάροχος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και οικονομικών υπηρεσιών.

PAN_0102 PAN_0098

PAN_0149 PAN_0185